Зберігайте спокій! На ОСВ-2 вмикаються сирени

Зберігайте спокій! На ОСВ-2 вмикаються сирени

Відповідно до плану-графіку проведення спеціальних об'єктових навчань та тренувань з питань цивільного захисту на 2019 рік на території ОСВ-2 з 4 березня та протягом тижня проходять тренування згідно теми "Дії керівного складу та робітників по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов'язаної з викидом (виливом) хлору у навколишнє середовище".

До проведення тренування залучається весь персонал станції очисних споруд водопроводу - 2. Під час тренування відпрацьовуються питання ліквідації аварії на хімічно-небезпечному об'єкті з виливом небезпечної хімічної речовини, евакуація персоналу у безпечне місце, гасіння "займання", надання долікарської медичної допомоги "постраждалому" та організація укриття людей у захисній споруді.

В зв'язку з тим, що цех водоочисних споруд на КП "Первомайському міському водоканалі" є об'єктом підвищеної небезпеки, подібні тренування проводяться регулярно, а також, під час тренувань вмикаються сигнальні сирени, тому Водоканал просить населення прилеглої території зберігати спокій.