З Днем Державного Герба України!

Шановні споживачі, колеги, друзі!

Від імені КП “Первомайськводоканал” та від себе особисто, вітаю вас із Днем Державного Герба України!

Український Тризуб уособлює для нас зв’язок поколінь, прагнення народу до власної державності. Обравши знак Володимира Великого за національний символ, українці чітко означили власне коріння. Разом з княжим Гербом ми пройшли шлях у тисячу років, зберегли власну ідентичність і здобули незалежну державу. Тому Тризуб – не просто Державний Герб, а важливий об’єднавчий елемент національної історії, нашого сьогодення та майбутнього.

Під знаком Тризуба українці віками протистояли шовіністичній політиці імперій, які намагалися знищити український народ. Тризуб і жовто-блакитний стяг стали державними символами новітньої незалежної держави – України.

 На шевронах українських бійців, які захищають сьогодні нашу державу від російської агресії, знову, як і століття тому, зображено Тризуб. Змінюються епохи та обставини, однак українці залишаються об’єднаними власними державними символами. І всі ми маємо докласти зусиль, щоб в усьому світі наш Тризуб асоціювався з символом успішної, заможної, сильної і незалежної європейської держави.

З повагою, Директор КП “Первомайськводоканал”         Микола ОНУФРІЄНКО