З Днем єднання!

Шановні споживачі, колеги, друзі! Дорогі українці!

Вітаю вас з новим, але таким величним святом – Днем єднання українців.

Наша історія віками показувала, що українці мають залишити всі чвари та об’єднатися, щоб залишитися собою.

Українцям не судилося жити спокійно. Завжди знаходився загарбник, котрий хотів стерти не лише Україну, але навіть згадку про неї. І зупинити загарбника може лише єднання всіх українців.

Колись через Україну пройшла монгольська орда. Зупинити її змогли лише за століття, коли об’єднали зусилля усіх, хто жив на українських землях. Це був союз шляхти, козаків, самоврядних міст з магдебурзьким правом.

Під час правління наших славних гетьманів відродилася українська державність, бо заради неї об’єдналися козаки, шляхта, селянство та самоврядні міста. Проте згодом про єдність забули і внутрішня боротьба «за булаву» знищила українську державу.

Єдність української нації виявилася під час Всенародного референдуму за Незалежність у грудні 1991 року, у самовідданій боротьбі українців проти московського агресора у 2014 -2022 роках. Українці втримали ситуацію на місцях. Створили потужний волонтерський рух. Відродили армію.

24 лютого 2022 року почалось повномасштабне вторгнення росії в Україну. Попри відсутність підтримки зовнішніх сил на початку війни — українці зупинили московського агресора. Зараз, ЗСУ щоденно звільняють населені пункти та впевнено йдуть до Перемоги. Українська нація бореться за свою незалежність!

Тож залишаємося єдиними, зберігаємо спокій, допомагаємо армії, захищаємо Україну!

З Днем єднання!

Слава Україні!

    З повагою, Директор КП “Первомайськводоканал”      Микола     ОНУФРІЄНКО