Відключення за борги

До уваги мешканців міста Первомайська!

Заборгованість абонентів перед Комунальним підприємством ʺПервомайський міський водоканалʺ станом на 01.10.2019р. становить понад 5,4 млн. грн.! Така заборгованість не дає можливості підприємству вчасно розрахуватися за нараховані податки, спожиту електричну енергію та виплатити заборгованість по заробітній платі працівникам підприємства.

Попереджаємо абонентів – боржників за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення, що до них буде застосовуватися процедура примусового стягнення боргу через відповідні державні органи по роботі з боржниками.

За результатами роботи с початку 2019 року з боржниками підприємства за послуги з водопостачання та водовідведення, станом на 01.10.2019р. укладено 144 договори реструктуризації на суму 627 тис. грн., вручено попереджень про можливе відключення від водопостачання 864 абонентам, вручено досудових попереджень абонентам – 648 шт.

Комунальне підприємство ʺПервомайський міський водоканалʺ рекомендує споживачам добровільно погасити заборгованість за спожиті послуги та не доводити діло до суду!