Урочисті вітання колективу з нагоди професійного свята

Урочисті вітання колективу з нагоди професійного свята

18 березня 2018 року працівники КП «Первомайського міськводоканалу» відзначають День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, з нагоди якого у актовій залі підприємства відбулися святкові привітання.

На урочистостях були присутні перший заступник міського голови Кукуруза О.В. та заступник начальника управління ЖКГ Шевченко В.В. У своєму вітальному слові Кукуруза О.В. висловив щиру вдячність усім, для кого створення щоденних зручностей людям, поліпшення умов їх побуту стало сенсом життя. Побажав всьому колективу миру, міцного здоров’я, благополуччя,  родинного затишку, досягнення нових професійних висот та оптимізму. Після свого виступу заступник міського голови вручив грамоти та цінні подарунки кращим працівникам:

  1. За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у забезпечення реформування галузі, високий професіоналізм нагороджено спільною Почесною грамотою управління ЖКГ Миколаївської обласної державної адміністрації та обласної організації профспілки працівників ЖКГ місцевої промисловості та побутового обслуговування населення майстра дільниці аварійно-відновлювальних робіт мереж каналізації Астененко Б.В.
  2. За сумлінну працю, високу професійну майстерність, відданість своїй справі т з нагоди відзначення Дня працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення нагороджено Почесною грамотою виконавчого комітету міської ради Бєлєченка О.А. - слюсаря аварійно-відбудовних робіт 4 розряду дільниці аварійно-відбудовних робіт мереж каналізації, Манілова М.Д. – водія автобусу, Колесніченка Є.В. – майстра дільниці планово-попереджувальних ремонтних робіт мереж водопроводу.

А також підприємством премійовано решту працівників Водоканалу з нагоди професійного свята.

Зі словами найкращих побажань та вітань до колективу звернувся директор підприємства Малішевський Д.П. Він подякував присутнім за роботу, яка робиться щодня, відзначивши сумлінну працю та досягнення всіх працівників, висловив сподівання, що відповідальне ставлення колективу до своєї справи стане запорукою успішного виконання поставлених перед ним завдань. Також очільник підприємства побажав всім міцного здоров’я, добробуту і достатку, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди та здійснення всіх життєвих планів і сподівань.