Шановні отримувачі монетизованої субсидії!

Шановні отримувачі монетизованої субсидії!

Доводимо до відома, що за березень 2019 року споживачі послуг з водопостачання та водовідведення отримали монетизовану субсидію на оплату даної послуги готівкою на суму близько 1 млн.грн. Але на рахунок КП «ПМВК» з них надійшло тільки 41 тис.грн.

КП «ПМВК» закликає бути відповідальними і сплачувати за спожиту послугу вчасно, особлива увага приділяється отримувачам субсидій. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 6.02.2019 р. №62, якщо ви матимете прострочену більше місяця заборгованість за послуги, субсидія на новий період 2019-2020 рр. призначатися не буде.

Велике прохання, не затримуйте кошти, які Ви отримуєте як компенсацію для сплати комунальних послуг! Від вчасного розрахунку населення за послуги з водопостачання та водовідведення залежить в першу чергу, розрахунок КП ПМВК за електроенергію, адже на сьогоднішній день Водоканал опинився на порозі кризи, яка спричинить значні негативні наслідки для жителів міста. В разі несплати підприємством послуг електропостачальній компанії місто Первомайськ лишиться без води через відключення електроенергії.

Закликаємо абонентів, що мають заборгованість,будьте свідомі! Погасіть борги за спожиту воду!