Робота з боржниками

Шановні споживачі!

 

Підприємство звертається до вас із наполегливим проханням - терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення!

В складних умовах сьогодення, потрібно розуміти, що цілодобова подача води та очистка стоків залежить тільки від дотримання платіжної дисципліни споживачів, своєчасних розрахунків  за спожиті послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

На 1 грудня  2020 року  борг населення за спожиті послуги з централізованого водопостачання та водовідведення  складає майже 7,8 млн. грн.

Запрошуємо споживачів до відділу збуту підприємства  звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість  за послуги з водопостачання та водовідведення!

 

Пам’ятайте! Добровільне погашення заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення – можливість уникнути її  примусового стягнення.

 

Споживачі, які мають значну заборгованість за надані послуги централізованого водопостачання та водовідведення та не можуть її погасити одразу у зв’язку із важким матеріальним становищем,  можуть звернутися до підприємства з метою укладання  договору реструктуризації суми заборгованості за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що дасть можливість погасити вказану суму в добровільному порядку  і попередить стягнення зі споживача боргу в судовому та примусовому порядку.

Скористайтесь цією можливістю - адже по відношенню до злісних неплатників юридичною службою підприємства активізована робота по примусовому стягненню боргів за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Сподіваємось на Ваше розуміння ситуації, громадську свідомість та щиро дякуємо споживачам, що дотримуються платіжної дисципліни при розрахунках за надані послуги з централізованого водопостачання та водовідведення!

 

З повагою адміністрація підприємства