Робота КП "Первомайськводоканал" під час карантину

УВАГА!!!
Урядом України введено карантин, щоб запобігти розповсюдженню коронавірусу. МОЗ рекомендує уникати людних місць та дотримуватись дистанції не менш ніж 1,5 метра від інших людей.
Оскільки існує загроза поширення вірусу, похід до абонентського відділу – це зайвий ризик, як для абонентів, так і працівників, що спілкуються із споживачами.
Для того, щоб скоротити ризики захворювання і поширення вірусу, з 16 березня до 3 квітня 2020 року, всі консультації здійснюватимуться в онлайн режимі.

КП «Первомайськводоканал» переходять на особливий режим роботи, який передбачає дистанційну форму роботи зі зверненнями громадян та посилену обробку запитів.
Телефон абонентського відділу: 3-21-78

Оформлення договорів з приватним сектором тимчасово припиняється на період введення карантину з 16 березня по 3 квітня 2020 року.

Подати заявку на опломбування/розпломбування лічильника ви можете у телефонному режимі на номери:066 952 1272, 067 952 1272

ВАЖЛИВО: при подачі заявки обов’язково вказуйте контактний номер телефону.

Потурбуйтесь про своїх рідних похилого віку та швидко і зручно наддавайте показання приладів обліку та своєчасно сплачуйте за послуги.

Прийом абонентів з невідкладних питань, буде здійснюватися лише за попереднім записом. Телефони для запису вказані вище, зверніть увагу, що надсилаючи запит про особистий прийом ОБОВ’ЯЗКОВО вкажіть контактний телефон та питання з яким вам необхідно завітати до абонентського відділу підприємства.

Бережіть себе та близьких!