Ремонтні роботи

21 лютого 2023 року, працівниками КП “Первомайськводоканал” було проведено ремонтні роботи по вулиці Космонавтів, 4-8.

Фахівці комунального підприємства завжди якісно, ефективно та оперативно ліквідують пориви на мережах водоводу. Аварійна ситуація, що сталася сьогодні -  не є винятком. Бригада швидко прибула на місце пориву, приступила до роботи та усунула аварійну ситуацію.

 

Нагадаємо, що на вулиці Кубанська, декілька днів тому, проводилися ремонтно-профілактичні роботи, для недопущення аварійного скиду стічних вод.

Адже, для забезпечення безперебійної роботи підприємства необхідно виконувати профілактичні роботи на мережах, ремонт і ревізію запірної арматури. Це дозволяє звести до мінімуму ризик виникнення аварійних ситуацій в зимовий період та в стислі терміни відремонтувати пошкоджену ділянку мережі. Весь комплекс заходів, які виконуються в період планово-попереджувальних робіт виконується згідно затверджених планів.

Дякуємо працівникам комунального підприємства Первомайськводоканалза забезпечення споживачів і в мирний час, і під час військового стану послугами водопостачання та водовідведення.

Відключення електроенергії, кожне з яких супроводжується порушенням гідравлічного режиму водопостачання, потребують певного часу на відновлення. Для цього необхідно знову включити насоси на насосних станціях водопроводу та каналізації та насосних підвищення тиску з дотриманням технологічного режиму.
У разі виявлення аварій на мережах, фахівці часто ліквідують їх навіть у пізню годину.