Прості робітники на варті комфортного, зручного та затишного життя міста

Прості робітники на варті комфортного, зручного та затишного життя міста

Щорічно у третю неділю березня своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства України. Цей святковий день безпосередньо стосується і працівників водного господарства, які забезпечують якісне водопостачання та водовідведення, та виконують вкрай необхідну справу – забезпечують життєдіяльність населення та роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним та зручним. Але у повсякденному житті на адресу слюсарів, машиністів, диспетчерів, хлораторників, електромонтерів та зварювальників лунає більше скарг, ніж похвали. Насправді ж більшість комунальників добросовісно виконують свою роботу за невисоку заробітну плату. Незважаючи на погодні умови, на свята і будні, працівники комунальної галузі є першими помічниками населення у вирішенні побутових проблем, діяльність яких впливає на настрій, здоров’я, добробут і життєвий рівень громадян.

 Підприємство постійно працює над покращенням якості послуг, для надійної роботи систем водопостачання та водовідведення проводить планові та поточні ремонти на даних мережах. На сьогодні колектив КП «ПМВК» нараховує 320 чоловік. Це високопрофесійні спеціалісти, які мають відповідну освіту і значний досвід роботи. За високий професіоналізм, добросовісне ставлення до роботи варто відмітити весь колектив. Але особливої уваги серед кращих заслуговують: Астененко Борис Володимирович – майстер ДАВРМК, Бєлєченко Олександр Анатолійович – слюсар АВР, Манілов Михайло Дмитрович – водій, Колесніченко Євген Вікторович – майстер дільниці ДППРРМВ, Шахненко Василь Леонідович – машиніст насосних установок, Петренко Світлана Анатоліївна – пробовідбірник, Щепін Микола Олексійович – машиніст насосних установок, Єрмолін В’ячеслав Валерійович – слюсар-ремонтник, Бондарєв Валерій Олегович – слюсар-ремонтник, Коваленко Ігор Володимирович – слюсар-ремонтник, Токар Олександр Вікторович – слюсар-ремонтник, Блінова Олександра Михайлівна – завідуюча лабораторією, Семенов Олександр Борисович – машиніст екскаватора, Радов Олександр Іванович – слюсар-ремонтник.

Можливо, роботи комунальної служби й не видно, коли людина приходить додому, а там тепло, є світло, газ, вода та працює каналізація тощо. Але як тільки якоїсь з послуг вона буде позбавлена внаслідок аварії, то відразу згадує про комунальників…За словами самих комунальних працівників, люди різні, одні ставляться до їх роботи з повагою та розумінням проблемних ситуацій, інші навпаки, лише докоряють. Тому, напередодні Дня працівника житлово-комунального господарства, хочеться побажати всім працівникам комунальної сфери, щоб всі були задоволені своєю роботою! Щоб у всіх була вода, всюди були прибрані подвір’я і вулиці, газ і електрика були завжди. Колектив Водоканалу не дарма віддано працює щодня, для того щоб споживачі отримували якісні послуги. І, якщо абоненти не згадують про їх існування – значить, вони свою роботу роблять якісно!