ПРИВІТАННЯ! ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Шановні мешканці міста Первомайськ!

 

          Колектив комунального підприємства Первомайської міської ради «Первомайське управління водопровідно-каналізаційного господарства» щиро вітає всіх українців з державним святом – Днем Незалежності України!

          У цей святковий день ми відзначаємо  не лише державне свято, а й вшановуємо незламний дух нашого народу, його боротьбу за власний шлях та гідність.

          Україна пройшла та проходить різноманітні випробування, але завжди залишається непохитною. Ми – українці,  маємо чим пишатися. Адже багатовікова історія, глибоке культурне коріння та багатогранні народні традиції характеризують нашу неньку як сильну, непоборну та незалежну державу. А нас українців як відважних, славних та надзвичайно сильних духом громадян.

         Тож, вітаємо з Днем незалежності України, нехай вогонь патріотизму завжди горить у наших серцях, а горизонти можливостей для нашої держави будуть безмежні. Процвітання нашій рідній землі, благополуччя та злагоди кожній українській родині. Здоров'я, наснаги та всіх благ, первомайчани. Зі святом!

З повагою, адміністрація

комунального підприємства

Первомайської міської ради

«Первомайське водопровідно-каналізаційне господарство»