Планові роботи по вулицях А. Чернецького та І. Папаніна

7 березня, під час планових робіт по вулицях Чернецького та Папаніна працівниками КП “Первомайськводоканал” проводились профілактичні роботи.

 Планові ремонтні роботи проводяться через певний проміжок часу для підтримки належної якості води, своєчасного виявлення і усунення дрібних несправностей або пошкоджень. Варто зауважити, що будь-яка велика аварія не відбувається випадково, їй завжди передує ряд дрібних несправностей і якщо їх залишити без уваги і не усунути вчасно, то їх сукупність призводить до аварійних ситуацій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Саме тому, нашими співробітниками було встановлено два нових водопровідних колодязі та один відремонтовано. Замінено водопровідну трубу (100 м) та встановлено нову запірну арматуру.

Під час ремонтних робіт було задіяно спеціальну техніку, а саме новий екскаватор. Його придбали з бюджетних коштів, за інцітиативи очільника Первомайської територіальної громади Олега Демченка.

- Наше головне завдання - забезпечення якісної послуги з водопостачання та водовідведення. І одна з ключових складових - це своєчасне виконання ремонтів. Декілька років тому ми зіткнулися з тим, що рухомий склад КП "Первомайськводоканал" не оноволювався вже дуже давно. З цією проблемою підприємство звернулося до міського голови Олега Демченка з проханням взяти курс на переоснащення підприємства. Поетапно ми розпочали оновлення.

 

       

Нагадаємо, що ремонт водопровідних та каналізаційних мереж, а також заміна люків та їх установка по рівню дорожнього покриття проводитиметься перед аварійно-відновлювальними роботами доріг, через початок весняного періоду. Тому, співробітники КП “Первомайськводоканал” працюють до пізньої пори доби, щоб стан водопровідних та каналізаційних мереж був в ідеальному стані перед початком асфальтування вулиць.