Організація робіт по локалізації та ліквідації надзвичайної ситуації

Організація робіт по локалізації та ліквідації надзвичайної ситуації

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 року №1076 на території міста в період з 19 по 21 березня 2019 року проводились командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області.

До участі у командно-штабному навчанні були задіяні органи управління та сили цивільного захисту Первомайської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області та деякі суб'єкти господарювання, зокрема Комунальне підприємство "Первомайський міський водоканал", де 21 березня відбулося спеціальне об’єктове навчання з ліквідації умовної аварії з витоком хлору на очисних водонасосних спорудах води №2 (вул. Січових Стрільців, 46).

Основною метою тренування стало досягнення злагодженості у роботі керівного складу, спеціалізованих служб і формувань цивільного захисту з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Завдяки проведенню спільного об’єктового тренування спеціалізованих служб і формувань ЦЗ керівний склад та працівники підприємства закріпили теоретичні знання та набули практичні навички щодо дій в умовах надзвичайної ситуації.