Оголошення!

Оголошення!

КП "Первомайський міськводоканал" повідомляє, що з 01.05.2019 року вводиться в дію Закон України «Про житлово-комунальні послуги» №2189-VIII від 9 листопада 2017 року (далі за текстом Закон України "Про житлово-комунальні послуги").

Звертаємо Вашу увагу, що згідно пп. 5 п. 2 ст. 7 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", індивідуальний споживач зобов’язаний оплачувати надані житлово-комунальні послуги за цінами/тарифами, встановленими відповідно до законодавства, у строки, встановлені відповідними договорами. 

Також відповідно до пп.5 п.1 ст. 8 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" виконавець комунальної послуги має право припинити/зупинити надання комунальних послуг у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі.Таким чином, при наявності заборгованості споживачі послуг з централізованого комунального водопостачання та/або водовідведення будуть відключені від централізованого водопостачання до повного погашення заборгованості.

Звертаємо Вашу увагу, що отримувачі державної субсидії на оплату комунальних послуг будуть негайно позбавлені права на отримання субсидії в разі несплати обов’язкового платежу при отриманні субсидії шляхом перерахування державних коштів безпосередньо виконавцю. Отримувачі монетизованої субсидії будуть негайно позбавлені права на отримання субсидії в разі несплати повної вартості спожитих послуг.

 

Адміністрація "КП Первомайський міськводоканал"