Конференція трудового колективу з розгляду нового колективного договору

Конференція трудового колективу з розгляду нового колективного договору

19 липня 2018 року в актовому залі КП «Первомайського міського водоканалу» відбулася конференція трудового колективу з розгляду нового колективного договору 2018-2019 рр. в присутності Голови Миколаївської обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Начинової С.О. Співробітники підприємства проголосували за прийняття нового колективного договору, який буде діяти два роки.

Колективний договір відображає питання, пов’язані з робочим часом, відпочинком та оплатою праці. Новий документ розроблений для врегулювання соціально-трудових відносин між роботодавцем та співробітниками підприємства, та включає в себе виконання ряду соціальних зобов’язань. В їх числі гарантії та компенсації, які направлені на мотивацію робітників підприємства, збереження їх здоров’я та підвищенню соціальної захищеності. В новому колективному договорі існуючі пункти були доповнені та розширені по деяким позиціям.

Розпочав конференцію голова профкому Нечипорук О.П., який розкрив поняття даного виду договору, а також представив новий проект документа. На зборах були присутні працівники різних підрозділів. Під час дебатів активно велася дискусія, задавалися питання, що стосуються внесених змін. У ході обговорення активну участь в роз’ясненні питань, що виникли, приймав директор підприємства Малішевський Д.П.

В результаті зборів трудовим колективом було вирішено направити колективний договір на доопрацювання.