Інформація для споживачів

Шановні абоненти КП "Первомайськводоканал"!

Доводимо до Вашого відома, що з 1 жовтня 2021 року повірку лічильників води буде виконувати державне підприємство "Миколаївстандартметрологія".

Перед проведенням повірки лічильника Вам  НЕОБХІДНО:

1.Укласти договір на водопостачання та водовідведення з КП «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради.

Для укладення договору необхідно мати наступні документи: паспорт власника, ідентифікаційний код, документи на право власності на будинок (квартиру), будинкову книгу або довідку про склад зареєстрованих осіб.

Договір можна укласти за наступними адресами: вул. Київська 129-А (КП «Первомайськводоканал»), Корабельна 17 (пункт розливу доочищеної води), Грушевського 3 (перший поверх виконкому), Одеська 78 (ТЦ «Магніт»).

2.Провести звіряння з КП «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради:

- показники лічильників

- сплата за послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

3.Замовити розпломбування лічильника води за номером телефону (05161) 7-57-03.

4.Сплатити послуги розпломбування в КП «Первомайськводоканал» за  адресою: вул. Київська 129-А та на всіх пунктах прийому платежів за послуги КП «Первомайськводоканал»

5. Після розпломбування лічильника води демонтувати його та надати лічильник води в комплекті з договором на водопостачання, актом звіряння, квитанцією про сплату за розпломбування та пломбування, паспортом на лічильник на повірку до державного підприємства «Миколаївстандартметрологія» за адресою: вул. Київська, 9А, м. Первомайськ.

Тривалість повірки лічильника становить не більше 30 днів, з моменту розпломбування.

Телефон для довідок щодо повірки лічильників води (050) 164-50-00,                                     (073) 164-50-00,  (098) 164-50-00.  

6.Після отримання результатів повірки лічильника води узгодити час пломбування лічильника води за номером телефону (05161) 7-57-03.

З повагою, адміністрація КП "Первомайськводоканал"