Інформація для абонентів

 До уваги споживачів послуг КП «Первомайськводоканал»!

Комунальне підприємство «Первомайськводоканал» просить споживачів вчасно оплачувати послуги водопостачання та не допускати накопичення боргів.

Згідно із Законами України «Про питну воду» та «Про житлово-комунальні послуги», споживачі зобов'язані своєчасно розраховуватися за спожиті послуги водопостачання та водовідведення відповідно до встановлених тарифів.

Розрахунковим періодом для оплати є календарний місяць. Оплата здійснюється не пізніше 20 числа місяця, наступного за розрахунковим періодом. Плата за надані послуги вноситься споживачем відповідно до показників лічильника або норм споживання.

При виникненні будь-яких питань з оплати, для проведення звірки та уточнення даних за станом оплати,  абоненти можуть звернутися в абонентський відділ підприємства. Тут же можна провести оплату за спожиті послуги.

Крім того, підприємство нагадує, що з 1 травня 2020 року за кожен день прострочення оплати комунальних послуг нараховується пеня в розмірі 0,01% від суми боргу. Нарахування пені у зв'язку із заборгованістю абонентів - ініціатива не підприємства, а вимога ст. 26 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

Звертаємо Вашу увагу, що наслідком ігнорування вказаного попередження стане звернення до суду про примусове стягнення заборгованості, сплата боржником судових витрат, витрат на виконання судового рішення, а також припинення водопостачання.

Підприємство нагадує, від своєчасної оплати за послуги водопостачання залежить безперебійна подача води споживачам. Тільки при отриманні своєчасної оплати КП «Первомайськводоканал» може гарантувати стабільне надання послуг. Тож розраховуємо на сумлінність споживачів і дякуємо кожному, хто вчасно та в повному обсязі сплачує рахунки!