Інформація для абонентів

Інформація для абонентів

До уваги мешканців м. Первомайська!

Після початку загальнонаціонального карантину, що пов’язаний із розповсюдженням короновірусом (COVID-19), в інтернет виданнях та соціальних мережах почали активно поширювати недостовірну інформацію – нібито Верховна Рада України 17 березня 2020р. відтермінувала на два місяці оплату за комунальні послуги. У даному випадку окремі видання просто намагаються видати для людей бажане за дійсне.

У Законі України  Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) (посилання на закон https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/530-20) немає статей та пунктів  якими б регулювалося відтермінування комунальних платежів.

Керівництво КП ʺПервомайськводоканалʺ підтримало б відтермінування платежів  на період карантину. Однак за нинішньої економічної ситуації  в державі це не можливо, тому що нашому підприємству ніхто не відтермінує оплату електроенергії, яка займає левову частку в тарифі централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. Якщо підприємство не взмозі буде заплатити за використану електроенергію, її просто відключать. Відтак, підприємство не зможе подавати населенню воду та відкачувати стоки. До яких наслідків це може призвести мабуть зрозуміло усім!

КП ʺПервомайськводоканалʺ наголошує на необхідності повного та своєчасного розрахунку за надані підприємством послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення!

В період карантину оплату за надані послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення можна здійснювати через онлайн-банкінги.

Реквізити для розрахунку за надані послуги:

Комунальне підприємство ʺПервомайськводоканалʺ Первомайської міської ради

Р/р UA 203006140000026001500332899

ПАТ КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК

МФО 300614

КОД 42700456

ІПН 427004514083