До уваги споживачів послуг КП «Первомайський міський водоканал»!

До уваги споживачів послуг КП «Первомайський міський водоканал»!

Повідомляємо, що з 01.02.2018р. послуга з повірки індивідуальних приладів обліку, що належать фізичним особам (населенню), є платною та становить 50,0 грн.( з ПДВ).   

Це обумовлено Порядком  формування тарифів на комунальні послуги, затвердженого постановою КМУ від 01.06.2011р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», згідно з яким підприємством були виконані розрахунки діючих  з 01.11.2017р. тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення та на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем). Даним Порядком не передбачено включення в розрахунок тарифів витрат з періодичної повірки засобів обліку води.

Питання розрахунків за періодичну повірку приладів обліку води регулюється Законами України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» та «Про метрологію та метрологічну діяльність»,  згідно з якими дана послуга здійснюється за рахунок  коштів абонентів (споживачів), у власності яких є прилади обліку.

З  01.02.2018р.  вартість послуг з опломбування індивідуальних приладів обліку води для населення становить 42,00грн.(з ПДВ),  розпломбування – 22,0 грн. (з ПДВ).